Behandlinger

ROSENMETODEN

Rosenmetoden er en helt unik avspenningsmetode. Livsopplevelser som har satt seg i kroppen, kan vise seg i form av feks. muskelspenninger, stress, angst, depresjon og uro. Gjennom denne varsomme behandlingen kan man få kontakt med det underliggende. Minner og følelser kan komme til overflaten. Man kan oppnå en dyp avspenning, friere pust. Bedre kontakt med følelser og behov. Økt bevegelighet og vitalitet. Og ikke minst nye muligheter i livet når gamle mønstre og holdninger slipper taket. 

Rosenmetoden 60 min. 750,-

Rosenmetoden 90 min. 950,-

ØREAKUPUNKTUR

Øreakupunktur er en svært effektiv behandlingsmetode. Ved å stimulere spesifikke punkter, kan vi forebygge en rekke ulike helsetilstander. Behandlingen kan gi god effekt og lindring på feks. muskelsmerter, stress, angst, uro, allergier, søvnproblemer, hodepine, nakke/skulderproblematikk og mage/tarm. 

Her tilrettelegges også kosthold og livsstil, samt ulike programpakker som avvending, slanking osv. 

Øreakupunktur m/avspenning 45 min. 550,-

Samtale/veliledning

Her følger vi opp den enkelte i prosessen vi jobber med. I tillegg til å ta egenbehandling via benken, kan det være behov for oppfølgingssamtaler og veiledning. Det kan være spørsmål og problemstillinger som dukker opp underveis. Sammen lager vi en plan tilrettelagt deg og dine behov. På den måten får du størst utbytte av dine behandlinger.  

Oneline samtale/veiledning 30 min. 350,-